Sportovní potřeby
Doplňky na kolo

SPOKEY-LIB 5L Černá 5L

4.2 (4)
740 Kč

Oblíbený výrobek SPOKEY-LIB 5L Černá 5L originál od značky SPOKEY jde sehnat u nás právě za báječnou cenu. Nyní získáte od 740 Kč!

EAN: 5905339435484
Dostupnost: Skladem
Výrobce/Značka: SPOKEY
Prodejce: Exisport
Cyklistický batoh značky Spokey. Sportovní batoh je vhodný pro kolo a jiné sportovní aktivity jako běh či turistika. Má praktický objem 5 litrů, což je dostačující pro zabalení nezbytného příslušenství. Cyklo batoh Spokey LIB byl vyroben z nejkvalitnějších materiálů, které zajišťují všestrannost a odolnost proti poškození. Je lehký a jeho tvar umožňuje zachovat aerodynamickou siluetu. Je připraven k tomu, že si do něj můžete uložit pitný vak na vodu. Prodyšná síťovaná podšívka na zádech a bederním pásu zlepšuje ventilaci, čímž výrazně zvyšuje pohodlí během cyklistického výletu nebo horského běhu. Batoh na cyklistiku disponuje třemi kapsami na zip: hlavní komora se dvěma zipy poskytne dostatečný prostor pro nezbytné věci, prostřední kapsa s přihrádkou a vpředu se nachází menší praktická kapsa na drobnosti. Batoh na kolo má nastavitelné ramenní popruhy. Jeho součástí jsou také hrudní a bederní popruhy, které umožňují dokonalé nastavení polohy batohu. Výhodou jsou reflexní prvky pro lepší viditelnost. Běžecký batoh disponuje navíc sadou vyměnitelných taháčků na zipy. Jsou ve dvou barvách a Vy si je můžete měnit podle nálady. Detaily produktu: cyklo batoh odolný materiál lehká konstrukce příprava na hydrovak hlavní komora na dva zipy prostřední kapsa s přihrádkami přední kapsa na zip prodyšná podšívka na zádech pro lepší ventilaci nastavitelné ramenní popruhy hrudní popruh bederní popruh reflexní prvky vyměnitelné taháčky na zip ve dvou barvách objem: 5l rozměry: 26 x 46 cm hmotnost: 350g

Detaily

Barva Černá
Objem
Pohlaví Unisex
Období použití celoročně
Označení Novinka
Materiálové složení 100% nylon
Sport Cyklistika
Season SS24
Seo Categories Batoh se zásobníkem vody (cyklobatoh, hydrovak)
Druh sportu Cyklistika
sub_activity cycling PCI
new_group bag-HW
new_subgroup hydrobag-HW BAG
eshop_dafault_category Home | Sporty | Cyklistika | Batohy se zásobníkem vody (cyklobatohy, hydrovaky) | Batohy se zásobníkem vody (cyklobatohy, hydrovaky)
tovar_model LIB 5L
rc_nadkarty 818303###
dk_podkarty K943548
weight 0.400000
Zasoba 41
Hmotnost 0.400000

Kde koupit

Exisport
SPOKEY-LIB 5L Černá 5L
740 Kč

Související produkty

Prozkoumejte více z kategorie Doplňky na kolo

Zboží stejné značky

Prozkoumejte více od značky SPOKEY

SPOKEY-SPARTAN Černá

3.3(2)
2 740 Kč

SPOKEY-GRIPI 10 kg Černá

4.0(9)
1 490 Kč